Back to the index page  
  Gy.I.K.   Keresés   Csoportok   Regisztráció   Profil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   Belépés 
quicktime

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék :: Felhasználói programok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ypszilon.tech
újonc

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 02, 2008 3:54 pm    Hozzászólás témája: quicktime Hozzászólás az előzmény idézésével
Hello!

Miért van az, hogy nem viszi a quicktime az avikat? (valamilyen komponens keresését javasolja (xvid - letöltőhelyre visz el) -de ott nem találok csak linuxos és még vmilyen codec-et...
a softpediárol szedtem xvid encodert, de még most sem játssza le Sad
mit lehetne tenni?
J.o.k.e.r
MaCFaNaTiC aDMiN

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 02, 2008 6:56 pm    Hozzászólás témája: Re: quicktime Hozzászólás az előzmény idézésével
ypszilon.tech írta:
Hello!

Miért van az, hogy nem viszi a quicktime az avikat? (valamilyen komponens keresését javasolja (xvid - letöltőhelyre visz el) -de ott nem találok csak linuxos és még vmilyen codec-et...
a softpediárol szedtem xvid encodert, de még most sem játssza le Sad
mit lehetne tenni?

Szevva!

Az XVID for Mac kodeket innen tudod leszedni: http://www.xvidmovies.com/mac/

Ha egy hatékony videó lejátszó progi kell, ami ritkán hagy cserben, akkor próbáld ki ezt, nálam bevált: http://www.videolan.org/vlc/download-macosx.html

Ha meg a wmv fájlok lejátszásával van gond, illetve szeretnéd azokat is QuickTime segítségével megnézni, akkor katt ide:
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/player/wmcomponents.mspx

Remélem ezek segítenek a videók lejátszásában. Smile Wink

ui.: Xvid encoderrel nem is fogja lejátszani a fájlt, mert az encoder minden esetben videó kódoláshoz kell, azaz videó fájl készítéséhez, míg a decoder segítségével a kódolt fájlt tudod lejátszani. Smile Ha lejátszáshoz keresel kodeket, az mindig decoder legyen. Wink

üdv.: J.o.k.e.r
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ypszilon.tech
újonc

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 02, 2008 8:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
szia J.o.k.e.r !

köszi, hogy ismét ilyen gyorsan segítettél! Smile
megoldódott (már tudom nézni a hősöket Razz)

ui.: nézd már el nekem légyszi, hogy nem vagyok valami super-expert "júzer" ha számítógépekről van szó!
Lehet, még párszor "zaklatlak" idióta kérdésekkel Very Happy

üdv
J.o.k.e.r
MaCFaNaTiC aDMiN

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 02, 2008 8:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
ypszilon.tech írta:
szia J.o.k.e.r !

köszi, hogy ismét ilyen gyorsan segítettél! Smile
megoldódott (már tudom nézni a hősöket Razz)

ui.: nézd már el nekem légyszi, hogy nem vagyok valami super-expert "júzer" ha számítógépekről van szó!
Lehet, még párszor "zaklatlak" idióta kérdésekkel Very Happy

üdv

Szevva!

Semmi baj, én csak segíteni próbálok. Mindenki elkezdte valahogy, szóval no para Wink Smile

A kérdéseidre meg szívesen válaszolok a továbbiakban, ahogy eddig is! Smile

További szép estét!

Üdv.: J.o.k.e.r
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
modul21
újonc

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 16, 2008 9:08 pm    Hozzászólás témája: media lejatszo Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok.....

En is sokx bajba voltam a video-k megtekintesenel es En is eloszor a VLC-t hasznaltam ami nagyon jo kis progi. Azota viszont raakadtam egy szerintem sokkal jobb progira.....
Googlival is megkereshetitek vagy itt egy link a sok kozul ahonnan le lehet tolteni:
http://www.freemacware.com/movist

Udv.
Es jo macezest ! Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék :: Felhasználói programok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.