Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
3G-s iPhone már június 29-én?
Dátum: 2008.05.07 14:00:00 | Írta: J.o.k.e.r | Forrás: Katt ide! | Rovat: Hálózat

A legfrissebb hírek szerint június 29-én jelenik meg a 3G-s iPhone, a jelenlegi modell megjelenésénékek egy éves évfordulójával egy időben.

Az elmúlt hetek és hónapok folyamán számtalan találgatás látott már napvilágot a második generációs iPhone-nal kapcsolatban, ám hogy ezeknek a tartalma mekkora valóságalappal rendelkezik, az hamarosan kiderül.

A jelenlegi információk alapján június 29-e a legvalószínűbb megjelenési dátum, ugyanis ezen a napon lesz a piacon egy éve az első generációs iPhone, így az évfordulót méltó módon ünnepelhetné az Apple. A másik érv a dátum mellett az, hogy az AT&T, aki az Amerikai Egyesült Államokban az iPhone forgalmazója, egy közlemény küldött ki a munkatársaknak. A vállalat közli az alkalmazottakkal, hogy ne tervezzenek szabadságot június 15. és július 15. között, hogy az új termék indulása zökkenőmentes legyen az üzletekben.

A második generációs iPhone?


Hasonló felhívást küldött ki a vállalat az első generációs iPhone megjelenése előtt is. Az információmorzsák összerakásával egyre világosabb a kép, de a hivatalos bejelentésig még egyáltalán nem vehetjük biztosra a jelenleg tudató megjelenési dátumot.

Az idő előrehaladtával most már remélhetőleg Steve Jobs is kiáll a nagyközönség elő és hivatalosan is útjára indítja majd a várva várt második generációs, 3G-s iPhone-t.Hozzászólok!
On-line olvasók: 2 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek