Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
A MacWorld tovább él?
Dátum: 2009.01.09 16:00:00 | Írta: J.o.k.e.r | Forrás: Katt ide! | Rovat: Hálózat

A MacWolrd Expo szervezői egy tanácskozást tartottak a MacWorld Conference & Expo alelnökével és igazgatójával, Paul Kent-tel.

A nyílt megbeszélésen a MacWorld Expo jövője volt a központi téma, a hírek szerint a Macworld-nek egyáltalán nincs vége: átalakul és tovább folytatódik majd. Kent elmondása szerint a jövőben megrendezésre kerülő MacWorld Expo-k film- és zenei fesztiválokkal, illetve digitális fotóbemutatókkal lehetnek majd összekapcsolva.

2010-ben is lesz MacWorld?

Kent és a megbeszélés résztvevői úgy fogalmaztak, hogy szeretnék, ha az Apple továbbra is innovatív és ütőképes termékeket készítene, amelyek használatát majd ők be fogják mutatni a jövőben. Phil Schiller a keddi keynote alkalmával elmondta, hogy az Apple Store viszonteladói hálózatán keresztül emberek millióit érik el, ezzel szembe az egy hetes MacWorld segítségével csak kevés emberhez jutnak el az újdonságok hírei. Kent hozzátette, hogy az Apple bemutatóján szereplő újdonságoknak általában nagyjából 10%-a érhető el a vállalat üzleteiben. Ezzel például arra akart célozni, hogy a MacWorld idején debütáló 17 hüvelykes MacBook Pro szállítása csak január végén kezdődik meg, így a bemutatás és a tényleges elérhetőség között hosszú idő telik el. Ez viszont általában bevett gyakorlat más vállalatoknál is.

A tanácskozáson a pletykák szerint arról is szó esett, hogy a következő rendezvényeknek Boston vagy New York ad majd helyet, sőt, az a lehetőség is felmerült, hogy minden alkalommal más városban tartják mega showt.

Érdekesség, hogy Kent állítása szerint a 2010-es MacWorld Expo-ra már több, mint 60 cég regisztrált, köztük a Hewlett-Packard és a Microsoft is.Hozzászólok!
On-line olvasók: 7 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek