Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
Külső adattároló iPod-hoz, iPhone-hoz
Dátum: 2010.01.04 23:00:00 | Írta: J.o.k.e.r | Forrás: Katt ide! | Rovat: iPhone

Vezeték nélküli adatmegosztás iPhone-nal és iPod-dal? Tárterület bővítés egyszerűen? Igen, ez lehetséges, méghozzá egyszerűen!

A termék tulajdonképpen nem más, mint egy pendrive méretű eszköz, amely vezeték nélküli kapcsolat segítségével fájlokat képes megosztani mind iPhone-nal, mind pedig iPod-dal.

Az újdonság nagyon hasznos kiegészítő lehet az iPod és iPhone tulajoknak, akik folyamatosan szenvednek az egyre fogyó adattároló kapacitás miatt, amit az egyre növekvő fotó-, videó és zenegyűjteményük emészt fel, hogy a hasznos alkalmazásokról már ne is beszéljünk. Az AirStash egyszerűen a számítógéphez kapcsolható (Mac vagy PC), így könnyedén rátölthetjük dokumentumainak vagy egyéb fájljainkat, amelyekhez aztán vezeték nélküli kapcsolat segítségével iPod-dal vagy iPhone-nal is hozzáférhetünk. Az AirStash segítségével egyszerre akár több készülék között is egyszerűen  megoszthatjuk fájljainkat internet kapcsolat alkalmazása nélkül.

AirStash: adatmegosztás és tárolás vezeték nélküli átvitellel.
AirStash: adatmegosztás és tárolás vezeték nélküli átvitellel.

Az AirStash adattároló kapacitását a rendelkezésre álló információk szerint SD kártyával könnyedén bővítetjük. Az adatok elérésére természetesen akkor is lehetőség van, ha a pendrive méretű eszköz nincs számítógéphez kapcsolva. Az újdonság pontos specifikációival kapcsolatban egyelőre nincsenek információk, mint ahogy a várható megjelenésével és árával kapcsolatban sem.

A hamarosan kezdődő CES 2010 (Consumer Electronics Show - Szórakoztatóelektronikai szakkiállítás) alkalmával remélhetőleg több információ is kiderül az ígéretesnek tűnő újítással kapcsolatban.


Hozzászólok!
On-line olvasók: 4 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek