Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
Jöhet a magyar iTunes Store?
Dátum: 2010.01.05 18:00:00 | Írta: J.o.k.e.r | Forrás: Katt ide! | Rovat: Hálózat

Sokaknak problémát jelent, hogy az iTunes Store-ban Magyaroszgáról (hivatalosan) nem lehet vásárolni, ám ez megoldódhat: lesz magyar áruház!

A hír nagyon sok zenekedvelő számára lehet örömteli, ám egyelőre nem tudható, hogy mennyire biztos az értesülés, amelyet egyébként Handras szerzett be egy meg nem nevezett, de meglehetősen megbízhatónak titulált forrástól.

Jöhet a magyar iTunes Store? Majd kiderül!
Jöhet a magyar iTunes Store? Majd kiderül!

Az értesülés szerint a hungaroton és az Apple között nemrégiben megállapodás született, amelynek keretein belül előbbi vállalta, hogy zenéket digitalizál a magyar iTunes Store, illetve az Apple számára. Ennél több részlet egyelőre nem került nyilvánosságra.

A magyar iTunes Store érkezésével végre megszűnnek majd a körülményes trükközések és könnyedén hozzá lehet majd jutni kedvenc zenéinkhez. Egy nagyon fontos kérdés van még: Ha tényleg lesz (elérhető) iTunes Store idehaza, akkor vajon mennyibe fog kerülni egy-egy track? Nos, erre egyelőre igen nehéz válaszolni és tulajdonképpen értelme sincs. Várjuk ki a végét! Várhatóan még január folyamán, de legkésőbb tavasszal biztosan lehull a lepel.


Hozzászólok!
On-line olvasók: 1 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek