Back to the index page  
  Gy.I.K.   Keresés   Csoportok   Regisztráció   Profil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   Belépés 
MacBook Air és MacBook kedvező áron eladó!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék :: EladĂł konfigurĂĄciĂłk
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
gluckgabor
Ăşjonc

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 31, 2008 1:40 pm    Hozzászólás témája: MacBook Air ĂŠs MacBook kedvező ĂĄron eladĂł! Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok!

Ha macengeditek macreklĂĄmoznĂĄm itt bontatlan MacBook Air-emet, amiĂŠrt 320 eFt-ot szeretnĂŠk mackapni. Szerintem olcsĂłn macszĂĄmĂ­tottam. Macteszitek, hogy maccsĂśrgettek, ha macgondoltĂĄtok, hogy macveszitek-e? MackĂśszĂśnnĂŠm...

Na mac lenne egy macbook-om is, amit alighanem szintén macreklámoznék: ez egy 2,4GHz Macbook "renew", de nem használt épp, hogy csak ki lett bontva, érintetlen, minden tartozékával, de számla nélkül. Viszont így is világgaranciás 1 éven keresztül. Ennek ára 225 eFt lenne, szerintem maclehetősen jó.

Budapest belső kerületeibe házhozvinném. Ezen a számon mactaláltok: 06-20-327-1897

KĂśszĂśnettel, MacElek
J.o.k.e.r
MaCFaNaTiC aDMiN

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 31, 2008 3:10 pm    Hozzászólás témája: Re: MacBook Air ĂŠs MacBook kedvező ĂĄron eladĂł! Hozzászólás az előzmény idézésével
gluckgabor írta:
Sziasztok!

Ha macengeditek macreklĂĄmoznĂĄm itt bontatlan MacBook Air-emet, amiĂŠrt 320 eFt-ot szeretnĂŠk mackapni. Szerintem olcsĂłn macszĂĄmĂ­tottam. Macteszitek, hogy maccsĂśrgettek, ha macgondoltĂĄtok, hogy macveszitek-e? MackĂśszĂśnnĂŠm...

Na mac lenne egy macbook-om is, amit alighanem szintén macreklámoznék: ez egy 2,4GHz Macbook "renew", de nem használt épp, hogy csak ki lett bontva, érintetlen, minden tartozékával, de számla nélkül. Viszont így is világgaranciás 1 éven keresztül. Ennek ára 225 eFt lenne, szerintem maclehetősen jó.

Budapest belső kerületeibe házhozvinném. Ezen a számon mactaláltok: 06-20-327-1897

KĂśszĂśnettel, MacElek

Szevva!

Áttettem a hozzászólást a megfelelő helyre! Wink

EgyĂŠbkĂŠnt UP a cuccoknak, jĂł ĂĄruk van! Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék :: EladĂł konfigurĂĄciĂłk Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.