boths Ăşjonc
|
Elküldve: Csüt. Szept. 11, 2008 8:53 pm Hozzászólás témája: Mac szervizek |
|
|
Sziasztok!
Ăj laptop vĂĄsĂĄrlĂĄsa elĹtt ĂĄllok. Ăs egy macbook lenne a favorit jelĂśltem. Ami mĂŠg visszatart a vĂĄsĂĄrlĂĄstĂłl-tĂśbb fĂłrum hozzĂĄszĂłlĂĄsaiban is olvastam: a magyarorszĂĄgi szervizidĹk hosszĂşsĂĄgĂĄrĂłl. (ĂllĂtĂłlag valaki tĂśbb, mint fĂŠl ĂŠvet vĂĄrt egy garanciĂĄlis javĂtĂĄsra.)
Egyes tĂpusok mĹąanyagburkolatĂĄnak tĂśredezettsĂŠgĂŠt, akkumulĂĄtorhibĂĄkat, vagy a fehĂŠr modellek sĂĄrgulĂĄsĂĄt nem emlĂtem-hiszen a pc gyĂĄrtĂłknĂĄl is elĹfordulhatnak hasonlĂł hibĂĄk.
KĂŠrdĂŠsem tehĂĄt:
Akinek van tapasztalata a magyar szervizekrĹl (szervĂzidĹ ĂŠs ĂźgyfĂŠlkĂśzpontĂşsĂĄg tĂŠmakĂśrben) Ărjon pĂĄr sort, hogy eloszlathassam a vĂĄsĂĄrlĂĄs elĹtti kĂŠtsĂŠgeimet. |
|
J.o.k.e.r MaCFaNaTiC aDMiN

|
Elküldve: Pént. Szept. 12, 2008 2:25 pm Hozzászólás témája: Re: Mac szervizek |
|
|
| boths írta: | Sziasztok!
Ăj laptop vĂĄsĂĄrlĂĄsa elĹtt ĂĄllok. Ăs egy macbook lenne a favorit jelĂśltem. Ami mĂŠg visszatart a vĂĄsĂĄrlĂĄstĂłl-tĂśbb fĂłrum hozzĂĄszĂłlĂĄsaiban is olvastam: a magyarorszĂĄgi szervizidĹk hosszĂşsĂĄgĂĄrĂłl. (ĂllĂtĂłlag valaki tĂśbb, mint fĂŠl ĂŠvet vĂĄrt egy garanciĂĄlis javĂtĂĄsra.)
Egyes tĂpusok mĹąanyagburkolatĂĄnak tĂśredezettsĂŠgĂŠt, akkumulĂĄtorhibĂĄkat, vagy a fehĂŠr modellek sĂĄrgulĂĄsĂĄt nem emlĂtem-hiszen a pc gyĂĄrtĂłknĂĄl is elĹfordulhatnak hasonlĂł hibĂĄk.
KĂŠrdĂŠsem tehĂĄt:
Akinek van tapasztalata a magyar szervizekrĹl (szervĂzidĹ ĂŠs ĂźgyfĂŠlkĂśzpontĂşsĂĄg tĂŠmakĂśrben) Ărjon pĂĄr sort, hogy eloszlathassam a vĂĄsĂĄrlĂĄs elĹtti kĂŠtsĂŠgeimet. |
Szevva! Nekem szerviz tapasztalatom ugyan nincs, de ilyen tĂŠmĂĄkrĂłl mĂĄr hallottam. Anno 2006 vĂŠge tĂĄjĂŠkĂĄn volt egy MacBook sorozat, aminek sĂĄrgult a billentyĹązet kĂśrĂźli mĹąanyag rĂŠsze, sĹt, esetenkĂŠnt be is repedezett, de az ismerĹseim kĂśrĂŠben annak, akinek ilyen hibĂĄja volt, gond nĂŠlkĂźl cserĂŠltĂŠk a kĂŠrdĂŠses rĂŠszt.
Anno a vilĂĄggaris noteszgĂŠpekkel voltak garancia ĂźgyintĂŠzĂŠs tekintetĂŠben bajok, de hogy mostanĂĄban mi a helyzet, azt majd egy jĂłl ĂŠrtesĂźlt szaki biztosan el fogja mondani.  |
|